Casus

Thuiskomen Linsi #4

Vandaag, maandag dus op dit moment van schrijven, is onze ❤Linsi❤ alweer ruim 6 weken bij ons. Ze heeft duidelijk haar voorkeuren van vriendjes net zoals wij mensen de een ligt je wel en de ander geen problemen maar hoef je niet speciaal vriendjes mee te zijn. Eten is als net als bij de anderen een onderdeel van de dag en…… geen issue en is ook nooit geen issue bij ons geweest. Dus ronduit bakerpraatjes dat Linsi niet wil eten, en daarom durf ik te stellen dat haar eten is ontzien op een verschrikkelijke manier. Voor nu zo gesteld en laten we het hierbij.

Toekomst

Ook is ons duidelijk dat Linsi voor de langer termijn beter af is in een 1 op 1 situatie dus praktisch zoals wij het zien een echtpaar rond de 50-60 jaar met zelf de nodige kynologische kennis in haar bezit en een uitdaging niet uit de weg gaat. Linsi is een vrolijke NL Mini Doodle met eigenlijk altijd een glimlach op haar bekkie. Maar verward haar enthousiasme en liefheid niet met zwakte want daarentegen weet ze heel goed wat ze wenst en doet.

Soms schrikken we wel van haar manier van reageren binnen de groep en omdat wij een onderdeel van de groep ook de reactie(s) naar ons toe. Je merkt dat met direct contact met ons, de mens, Linsi geen raad weet wat te doen en heel onzeker wordt wat wij direct ombuigen naar positief reactie buigen door bijvoorbeeld haar te vragen te zitten en haar dan uitbundig prijzen. Deze manier van begeleiden werkt voor ons het beste omdat wij voor ons zelf ook uitgaan van positiviteit en ons daar prettig bij voelen.

Wij geloven dat datgene dat je toevalt je kan doen of niet en zo ook een nieuwe familie voor Linsi vanzelf op ons pad komt. 1 ding staat zeker vast en dat is dat de nieuwe familie een fantastische gouden mand en wat al niet meer dient te bezitten en dan hebben we het niet alleen over het materialistische goederen maar zeker kennis en denken in mogelijkheden en oplossingen inzake het mentale en met name de mentale behoefte en mogelijkheden van een hond.

Interesse

Wil je snel een quick fix dan zeker niet reageren. KLiK hier waar vanuit de aanmeldingen starten en om zo toch enige selectie procedure te laten plaatsvinden. We blijven het maar benadrukken ons gevoel is maatgevend en alles dient in overeenstemming te zijn voor dit gouden NL Doodle meisje. Bij ons zit ze zeker niet op de schopstoel in tegendeel want ook nu weer tijdens het moment van schrijven zie ik weer mega goede en grote stappen voor uitgaan van Linsi en is het nog maar de vraag of ze gaat verhuizen want zo zie je maar hoe snel ze ontwikkeld zeker in positieve zin.

💟Linsi 💟
Deel dit:

2 reacties

 • K van Boekel

  Wat enorm fijn om te lezen dat Linsi veilig bij jullie terug is en jullie haar stapje voor stapje alle (zelf)vertrouwen weer terug geven! Hopelijk vinden jullie ergens in de nabije toekomst het perfect passende gouden mandje voor Linsi!

  • beheer

   Dank je wel voor je reactie
   Gisteren voor het eerst echt kussen tijdens de vachtverzorging sessie en was zo emotioneel dat we nog meer kusjes kregen… fijn alle ontwikkelingen bij Linsi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *