Casus

Thuiskomen Linsi #3

Langzaam gaan we het karakter van Linsi weer zien of beter gezegd laat Linsi ons zien wie ze werkelijk is. Het kleine raven zwarte pupje komt weer tevoorschijn met alle facetten van dien, alles weer leren en dus ook leren grenzen waarderen en herkennen binnen de groep. Alles gaat op een zeer positieve manier want we hebben gemerkt dat wanneer jij als mens jouw negativiteit naar Linsi uitspreekt Linsi als het ware op slot gaat en je niet meer hoort. Dit gedrag hebben we eerder gezien bij een hond die terug kwam en inderdaad waren hier ten grondslag de psychische problemen van de voormalige eigenaresse als basis. We kunnen alleen raden maar we weten inmiddels dat ook bij de voormalig eigenaren van Linsi de nodige psychische aandoeningen aanwezig zijn.

Rechtvaardig dit om Linsi zo uit te hongeren

Wij vinden van niet want wanneer je alles niet aankan om wat voor reden dan ook dan is 1 telefoontje naar ons genoeg en we halen onze pup op! Zo is ook onze koopovereenkomst namelijk opgesteld. Iedereen is voor de koop hiervan meerdere keren op de hoogte gesteld dus waarom dan zo een hond in de vernieling brengen is toch een vraag die bij ons blijft knagen. Inmiddels is Linsi dusdanig weer gevuld en fysiek bij gegeten dat ze nu gretig haar voerbak 3x daags leeg eet. en met leeg eten bedoel ik ook vlot leeg eten. Ze krijgt de A/D blikjes van de dierenarts en de hoogwaardige pupbrokjes van Royal Canin en hoe kan het anders de KIVO pup variant vers vlees worsten. En dan uiteraard alles wat ze lekker vindt bieden we Linsi aan, van gebraden kipfilet tot aan de vers gebakken rosbief allemaal van onze slager uit Lutten, “Slagerij Van Raalte” , en echt alles wat ze lekker vindt en we haar aanbieden. Een van haar favo’s is verse gebakken cake.

Hoe is Linsi haar NL Mini Doodle karakter

Linsi laat zien dat zij heel zelfstandig kan zijn en dus in basis ook is. Wanneer er vertrouwen is dan is Linsi super knuffelig en zoals we haar als pup hebben geleerd namelijk leren kussen wat ze sinds vandaag ook weer doet. Linsi is heel pienter en slim en vooral leergierig en …………. wil graag samen met ons leren en ons ook graag pleasen of te wel ze wil, zodra ze iets snapt, ook heel graag voor je doet en nu het mooiste ook voor je uitvoert. Let wel ze is pas 9 maand en laat dan al deze eigenschappen stapje voor stapje weer zien. Maar door haar basis van de eerste 8 weken is Linsi in staat weer terug te keren naar haar basis en dus terug naar stabiliteit.

Deel dit:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *