Casus

Banaliteit #2

Inleiding

Specifiek dit verhaal, die opgedeeld is in nog te schrijven berichten en artikelen, zijn we gestart met online publiceren met voor ons als reden dat wanneer we dit verhaal niet openbaar zouden maken, we specifiek deze mensen in onze artikel juist onze eigen kracht en ook veiligheid, ongewenst en ongewild uit handen geven. Een en ander wordt jou, de lezer, meer duidelijk wanneer je dit hele nog te verschijnen verhaal leest.

Uitleg

Door de gehele landelijke “crisis” moesten wij een en ander voor wat betreft het kennismaken en in contact zijn met de aspirant pup kopers volledig aanpassen wat ook als tekst op de website te vinden is. De gehele landelijke situatie en de nieuwe regels heeft absoluut niet onze voorkeur maar zoals gezegd er is voor ons geen keuze in deze te maken, alles is zoals het is.

Met meer dan over de duizenden telefonische reacties, die we allemaal te woord hebben gestaan, hebben we allemaal het nieuwe “normaal” zoals die nu bij ons van toepassing is, uitgelegd en verteld, zo ook NPM. Naar wat wij nu achteraf begrijpen, heeft NPM alle telefoongesprekken tussen hen en ons opgenomen en iets waar wij heel zwaar aan tillen ons niet hiervan in kennis gesteld. Specifiek dit gegeven vinden wij heel vreemd want waarom doe je zoiets?

Gevoel

Er waren gedurende de kennismaking periode diverse telefonisch contactmomenten. Specifiek hierin viel ons op dat NPM steeds expliciet naar 1 persoon vroeg en met dit persoon wenste te communiceren. Ook werden door NPM om dingen gevraagd die wij niet ter beschikking hebben gesteld en wij dit heel opmerkelijk en brutaal vonden dat juist hierom aan ons werd gevraagd.

We voelden ons op dat moment in dat specifieke gesprek volledig overvallen en geïntimideerd gezien het gegeven dat er geen aanleiding was om hierna te vragen. De vraag kwam volledig onverwachts uit de lucht vallen. Achteraf, en zoals dit heet, met voortschrijdend inzicht, kunnen we nu hieraan nu wel een conclusie aan verbinden dat voor het vragen van onder andere specifiek dit document een diepere lading door NPM hieraan verbonden was.

Deel dit:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *