Casus

Banaliteit #1

Inleiding

Specifiek dit verhaal, die opgedeeld is in nog te schrijven berichten en artikelen, zijn we gestart met online publiceren met voor ons als reden dat wanneer we dit verhaal niet openbaar zouden maken, we specifiek deze mensen in onze artikel juist onze eigen kracht en ook veiligheid, ongewenst en ongewild uit handen geven. Een en ander wordt jou, de lezer, meer duidelijk wanneer je dit hele nog te verschijnen verhaal leest.

1e telefonisch contact

27 oktober 2020
was het eerste telefonische contact met, die we voor nu NPM noemen. De reden om met ons contact op te nemen en te bellen dat was dat wij rond de eerste week van november een nestje Doodles verwachten en wat op onze website stond vermeld van ondere een echo foto en NPM had aangegeven dat zij interesse hadden in een pupje en hadden een zogenaamd pupaanvraag formulier ingevuld. Tot zo ver niets alarmerendst te noemen dan dat wij altijd voorzichtig zijn met antwoorden specifiek aan de telefoon. De werkwijze hoe wij omgaan de verkoop van onze pupjes.

Grofweg komt het hier op neer:

  • Insturen pupaanvraag formulier
  • Zelf onze website voor wat betreft actueel nieuws in de gaten houden
  • Na de geboorte zelf telefonisch contact met ons opnemen
  • Starten met kennismakingstraject

Wat ging er mis vraag je misschien nu af?
Dit gaan we je vertellen dus kom terug!

Deel dit:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *